200
g jelenieho chrbta, 30 g šalotky, 30 g mrkvy, 30 g šampiňónov, 20
g sedana, 70 ml červeného vína, 20 g cesnaku, 30 ml vývaru, 10 g
paradajkového pretlaku, 200 g zemiakových gnocchi, soľ, korenie,
solamyl
Šalotku,
šampiňóny a sedano prudko opečieme, pridáme paradajkový
pretlak, víno, mrkvu, vývar a chvíľku povaríme. Zmes zahustíme
solamylom a dochutíme. Cesnak zabalený v alobale pečieme hodinu v
rúre. Po upečení ho vytlačíme zo šupky a pridáme do ragú.
Mäso nakrájame na rezance, prudko opečieme a preložíme do ragú.
Všetko spolu povaríme a dochutíme. Gnocchi vyvaríme v osolenej
vode, scedíme a mierne orestujeme na masle.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára