¼
kg orechov, ¼ kg práškového cukru, vajce, citrónová
kôra
Poleva: Bielok, 140 g práškového cukru, citrónová šťava
Poleva: Bielok, 140 g práškového cukru, citrónová šťava
Zomleté
orechy, cukor, vajce a postrúhanú citrónovú kôru spracujeme na
cesto. Na lopári posypanom cukrom ho vyvaľkáme na pás široký 7
cm a hrubý ½ cm. Potrieme ho polevou a pokrájame na tyčinky
široké 1 ½ cm. Dáme na vymastený a múkou vysypaný plech a v
mierne teplej rúre upečieme.
Poleva: Bielok vymiešame s cukrom a s citrónovou šťavou na penu.
Poleva: Bielok vymiešame s cukrom a s citrónovou šťavou na penu.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára