piatok 28. decembra 2018

Avokádo s krevetovým šalátom

4 avokáda (čo najzrelšie)., soľ., mleté biele korenie., 300 g mrazených kreviet., soľ., citrónová šťava., kyslá pochúťková smotana., 3 PL tatárskej omáčky alebo majolky, petržlenová vňať na ozdobenie
Zrelé avokáda pozdĺžne prepolíme, vnútrajšok vydlabeme a pokrájame na drobné kúsky. Pridáme k blanšírovaným krevetám, ktoré osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Premiešame a zalejeme kyslou smotanou zmiešanou s tatárskou omáčkou alebo majolkou. Avokáda naplníme krevetovým šalátom, po povrchu ozdobíme petržlenovou vňaťou a odložíme schladiť do chladničky.

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára