Umyte a olupane zemiaky vydlabeme vo vnutri lyzicou a poukladame do vymastenej ohnovzdornej misy. Vlozime do vyhriatej rury a zapecieme. Do zapecenych zemiakov dame trosku rozpusteneho masla, rozklepnute vajce, osolime, okorenime a posypeme cervenou paprikou. Znovu vlozime do rury a pecieme pokial vajcia nestuhnu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 1. marca 2017
Zemiaky plnené vajcami
8 rovnako velkych zemiakov, 60 g masla, 8 vajec, sol, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika
Umyte a olupane zemiaky vydlabeme vo vnutri lyzicou a poukladame do vymastenej ohnovzdornej misy. Vlozime do vyhriatej rury a zapecieme. Do zapecenych zemiakov dame trosku rozpusteneho masla, rozklepnute vajce, osolime, okorenime a posypeme cervenou paprikou. Znovu vlozime do rury a pecieme pokial vajcia nestuhnu.
Umyte a olupane zemiaky vydlabeme vo vnutri lyzicou a poukladame do vymastenej ohnovzdornej misy. Vlozime do vyhriatej rury a zapecieme. Do zapecenych zemiakov dame trosku rozpusteneho masla, rozklepnute vajce, osolime, okorenime a posypeme cervenou paprikou. Znovu vlozime do rury a pecieme pokial vajcia nestuhnu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára