piatok 31. marca 2017

Krémová špargľová polievka

2 PL olivoveho oleja, 1/3 nakrajanej zltej cibule, 2 roztlacene struciky cesnaku, nakrajana spargla, 3 a 1/2 salky vyvaru zo zeleniny, 0,2 litra kremu z pestovaneho kokosoveho orecha, 2 CL RealSalt, 1 a 1/2 CL deliciously dill, 1/2 CL cerstvej, postruhanej citronovej kory, 2 PL cerstvej citronovej stavy
V polievkovom hrnci na miernom plameni zohrejeme olej. Pridame cibulu, cesnak a sparglu a restujeme 3-4 minuty, az kym zelenina nezmakne. Prilejeme zeleninovy vyvar a 8-10 minut ho zohrievame. Zmiernime plamen na slaby stupen. Primiesame kokosovy krem a dochucovadla. Zohrievame dalsich 5 minut. Podavame teple.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára