3 PL hroznoveho ci olivoveho oleja, 6 nakrajanych zelenych cibuliek, roztlaceny strucik cesnaku, 4 PL spaldovej muky, 2 a 1/2 salky zeleninoveho vyvaru, 3 CL citronovej stavy, 1/2 CL postruhanej citronovej kory, 2/3 salky kokosoveho mlieka, 2/3 salky kokosoveho kremu, 1/2 nasekanej matovej vnate, realsalt a korenie podla chuti, 2 ks avokada nakrajane na kocky, salka spenatu pokrajaneho nadrobno, matova vnat na ozdobenie
V hrnci zohrejeme hroznovy ci olivovy olej. Pridame zelenu cibulku, cesnak a spaldovu muku. Varime na miernom plameni. Pridame zvysne prisady a dobre premiesame. Ako posledne obe avokada a spenat, pricom zmes ustavicne zlahka miesame. Ozdobime matovou vnatou a podavame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára