Umyte zemiaky uvariem v supke, scedime, osupeme a pokrajame na male kocky alebo hranolceky. V rozohriatej masti spenime ocistenu cibulu posekanu nadrobno, pridame pokrajane zemiaky, oprazime, ochutime rozotretym cesnakom a posypeme posekanou zelenou petrzlenovou vnatou. Zemiaky rovnomerne rozvrstvime na panvici a posypeme postruhanou sunkou. Vajcia rozslahame so solou, mletym ciernym korenim a mliekom, zalejeme pripravene zemiaky a nechame stuhnut.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 1. marca 2017
Zemiaková omeleta
400 g zemiakov, 1 lyzicu masti, 2 cibule, 2 struciky cesnaku, 1 lyzicu zelenej petrzlenovej vnate posekanej nadrobno, 50 g sunky, 8 vajec, sol, mlete cierne korenie, 0,5 dl mlieka
Umyte zemiaky uvariem v supke, scedime, osupeme a pokrajame na male kocky alebo hranolceky. V rozohriatej masti spenime ocistenu cibulu posekanu nadrobno, pridame pokrajane zemiaky, oprazime, ochutime rozotretym cesnakom a posypeme posekanou zelenou petrzlenovou vnatou. Zemiaky rovnomerne rozvrstvime na panvici a posypeme postruhanou sunkou. Vajcia rozslahame so solou, mletym ciernym korenim a mliekom, zalejeme pripravene zemiaky a nechame stuhnut.
Umyte zemiaky uvariem v supke, scedime, osupeme a pokrajame na male kocky alebo hranolceky. V rozohriatej masti spenime ocistenu cibulu posekanu nadrobno, pridame pokrajane zemiaky, oprazime, ochutime rozotretym cesnakom a posypeme posekanou zelenou petrzlenovou vnatou. Zemiaky rovnomerne rozvrstvime na panvici a posypeme postruhanou sunkou. Vajcia rozslahame so solou, mletym ciernym korenim a mliekom, zalejeme pripravene zemiaky a nechame stuhnut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára