streda 15. marca 2017

Bravčová pečeň Čchao

400 g bravcovej pecene, lyzica solamylu, 2 lyzice oleja, 100 g cerstveho spenatu, 2 struciky cesnaku, 50 g cerstvych hub, sol
Nalev: 3 lyzice sojovej omacky, 3 lyzice cerveneho vina, 2 lyzice masoveho vyvaru, lyzicka glutasolu, cukor
Pecen pokrajame na male platky, premiesame s rozmocenym solamylom a oprazime na oleji. Potom pridame spenat posekany nadrobno a rozotrety cesnak, oprazime, pridame pokrajane huby, velmi malo podlejeme, osolime a udusime. Nakoniec zalejeme nalevom, ktory si pripravime zo sojovej omacky, z vina, masoveho vyvaru, glutasolu, trochy cukru, a dusime, az kym sa stava z vacsej casti nevydusi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára