streda 15. marca 2017

Poľské zrazy s cibuľou

200 g hovadzieho masa, 200 g bravcoveho masa, 2 zemle, 2 vajcia, 50 g slaniny, 40 g cibule, 30 g masti, 20 g muky, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, sol
K pomletemu hovadziemu masu a bravcovemu masu pridame vo vode namocenu a vyzmykanu zemlu, mlete cierne korenie, vajcia a sol a polovicu postruhanej cibule, vsetko dobre premiesame a na navlhcenej doske rozdelime na rovnake diely. Do kazdeho zabalime pokrajanu slaninu, zvinieme do tvaru valceka a prudko opecieme na horucej masti. Do masti pridame druhu polovicu cibule posekanu nadrobno, oprazime doruzova, okorenime cervenou paprikou, vlozime opecene zrazy a za podlievania maso udusime do makka. Ked je maso makke, vyberieme ho, stavu zaprasime mukou, povarime a prilejeme k masu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára