streda 15. marca 2017

Mexické čili tofu

600 g bieleho tofu, 400 g cervenej fazule z konzervy, 400 g paradajok, 5 dl zeleninoveho bujonu, 3 cibule, 3 struciky cesnaku, cili papricka, 2 lyzicky sladkej a 2 lyzicky palivej papriky, lyzicka mletej rasce, 1/2 lyzicky oregana, 4 lyzice oleja, sol, mlete cierne korenie, cerstvy koriander na ozdobenie
Paradajky pokrajame. Nadrobno pokrajame cibulu, potom spolu s cesnakom a ostatnymi koreninami rozmixujeme a poprazime na oleji. Pridame polovicu paradajok a varime, kym sa voda neodpari. Potom dame ostatne paradajky a povarime, dame bujon a dalej varime 5-10 minut. Nakoniec pridame na kocky nakrajane tofu a fazulu a varime 10 minut.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára