streda 15. marca 2017

Indonézske rezance s bravčovým mäsom

250 g cinskych vajecnych rezancov, sol, hlavka cinskej kapusty, 100 g hub silitake, 300 g bravcovej svieckovice, cervena cili papricka, 3 PL struhaneho dumbiera, stonka citronely, 1 KL dajongu, 2 Pl ryzoveho vina, 4 PL sojovej omacky
Rezance dame v osolenej vriacej vode raz prejst varom, palickami ich uvolnime a nechame 3 minuty napucat. Prelejeme ich do sita, schladime pod studenou vodou a nechame dobre odkvapkat. Cinsku kapustu ocistime, umyjeme a pokrajame na 1 cm pruzky. Huby osuchame papierovou utierkou. Maso a huby pokrajame na male platky. Cili papricku umyjeme, po dlzke ju rozpolime, odstranime jadierka a najemno posekame. Wok zohrejeme a prilejeme olej. Postupne pridame maso, huby, kapustu a opecieme ich. Okorenime a podlejeme ryzovym vinom a sojovou omackou. Primiesame cestoviny a 3 minuty nechame odstat.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára