štvrtok 16. marca 2017

Španielske predjedlo

400 g kreviet, 3 struciky cesnaku, 6 lyzic olivoveho oleja, 2 susene kajenske papricky, 400 g datli, 300 g anglickej slaniny, drevene spajdle, 8 lyzic olivoveho oleja
Krevety oplachneme a dokladne osusime papierovou utierkou. Cesnak osupeme a pozdlzne rozpolime. V panvici silno rozpalime olej a krevety na nom prudko opekame 3 minuty, kym nezruzoveju a neodpari sa stava. Potom pridame cesnak, kajensku papricku, osolime a za staleho miesania vsetko opekame minutu. Datle vykostkujeme, platky anglickej slaniny rozpolime. Kazdu datlu zabalime do platka slaniny a upevnime drevenou spajdlou. V panvici rozpalime olej. Datle v nom obraciame, aby sa slanina opiekla dochrumkava.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára