streda 15. marca 2017

Minestrone

100 g slaniny, cibula, strucik cesnaku, por, zeler, 50 g mrazeneho spenatu, 2 zemiaky, 50 g bielej fazule, 50 g ryze, 100 g makaronov, 2 rajciaky, 2 l vody, tymian, majoran, 3 lyzice struhaneho syra, sol
Slaninu pokrajame nadrobno a s posekanou cibulou a rozotretym cesnakom oprazime. Pridame ocisteny a posekany zeler, podlejeme vriacou vodou a podusime. VLejeme fazulu, namocenu den predtym a uvarenu, nechame 30 minut varit na miernom ohni. Potom pridame ryzu, makarony, zemiaky, mrazeny spenat a spolu varime dalsich 15 minut. Nakoniec pridame stvrtky rajciakov, sol a koreniny. Pred jedenim posypeme struhanym syrom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára