Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 20. marca 2013
Mladá hus na rošte
Pripravenú hus posolíme zvonku a troškou korenia, položíme na rošt na pekáč v elektrickej rúre 220 stupňov, v plynovej rúre stupeň 3-4 pečieme a po asi 20 minútach potrieme horúcou slanou vodou. Niekoľko koliesok cibule, 1-2 ošúpané prekrojené jablká, koreniny podľa chuti a 2 lyžice bravčovej masti dáme na pekáč a hus pečieme asi 2 hodiny. Na šťavu uvaríme obsah pekáča s vodou, precedíme. Servírujeme s porciami husi. Podávame pomastené zemiaky ako prílohu s jablkovým kompótom, alebo zemiakový šalát.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára