4 kuracie prsia., 100 g cibuľky alebo šalotky., 100 g cesnaku., 1 dl sherry., 3 pl sójovej omáčky., pl sezamového oleja., pl zmesi bieleho-čierneho-zeleného korenia., kl soli., štipku mletej červenej papriky
Pripravíme si marinádu: Pokrájame cibuľku, cesnak posekáme na drobné kúsky. Zmiešame so zmesou korenia, vínom, sójovu omáčkou, sezamovým olejom, soľou, cukrom a mletou červenou paprikou. Kuracie prsia namočíme do pripravenej marinády. Po niekoľkých hodinách marinovania ich z oboch strán prudko opečieme na panvici s pl oleja. Potom panvicu prikryjeme a dopekáme cca 5 -10 minút pri zníženej teplote. Podávame s ryžou a šalátom z čerstvej zeleniny.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára