Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 6. mája 2013
Naložené mäso
1 kg kuracie alebo bravčové stehno, 2 celé vajcia, 0,5 lyžice majoránky, lyžica kmínu, lyžica solamylu,0,5 lyžice kari korenie, paprika, 5 cesnaku, 1,5 lyžičky soli, kečup, worčester podľa chuti Všetky prísady i s vajíčkami sa vymiešajú v nádobe, do ktorej dáme mäso a necháme 24 hodín odležať. Z nádoby sa jednotlivé plátky vyberú a rýchlo sa smažia na rozpálenej masti.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára