pondelok 3. júna 2013

Zvitky z teľacieho mäsa s hrozienkam

4 teľacie rezne, korenie, soľ, 150 g hrozienok, 2 lyžice posekaných pistácii, 4 lyžice mandľových lupienkov, vajce, 0,5 lyžičky mletého koriandru, 50 g masla, 125 ml vína, 150 g pochúťkovej krémovej smotany
Rezne vyklepeme, osolíme, okoreníme. Polovicu hrozienok zmiešame s pistáciami, mandľami, vajcom a koriandrom. Touto zmesou potrieme rezne, zvinieme ich a previažeme niťou. Zvitky opečieme na masle, prilejem víno, 125 ml vody, prikryjeme hrozienka. Mäso vyberieme, do omáčky pridáme smotanu, povaríme, osolíme, okoreníme. Zvitky podávame s omáčkou a ryžou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára