4
– 8 ks kuracích pŕs, 1 vačšiu cibuľu, 1 pór, olej, zmes
korenia na prípravu číny – dva až tri druhy, vegetu, soľ,
sušené hrozienka, kešu oriešky, očistené mandle narezané na
plátky, po 1 konzerve šampiňónov, kukurice, hrášku, červenej a
bielej fazuľky, sójových klíčkov, ananásu a mandariniek
Na
oleji usmažíme cibuľku s pórom, okoreníme, vložíme pokrájané
mäso a miešame, kým nenadobudne bielu farbu. Postupne pridáme
huby, rozomleté kešu oriešky, mandle, hrozienka a miešame.
Pridáme kukuricu, hrášok, fazuľky a klíčky, okoreníme,
prípadne dolejeme vodu a dusíme. Na záver pridáme ananás, 2 –
3 minúty varíme a ako posledné pridáme mandarinky. Všetko
premiešame a podávame s talianskym chianti alebo s portským vínom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára