piatok 30. septembra 2016

Kung pao s ananásom

400 g kuracích pŕs, 500 g paradajok, 50 g arašidy, 1 konzerva ananásu, 1 PL kryštálového cukru, 1 PL šťavy z ďumbiera, 2 PL škrobovej múčky, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL worchestrovej omáčky
Oblanšírované a olúpané paradajky pokrájame a dusíme na oleji kým sa neodparí šťava. Medzitým na sucho opražíme búrske oriešky a ananás aj so šťavou zohrejeme ale nenecháme prevrieť. Mäso pokrájame na rezance, poprášime škrobovou múčkou a pridáme k paradajkám. Dochutíme sójovou a worchesterovou omáčkou, pridáme šťavu z ďumbiera, opražené oriešky a polovicu zohriatého scedeného ananásu. Zvyšok horúceho ananásu podávame ako kompótovú prílohu. Servírujeme ešte teplé.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára