15
dkg masti (bravčovej)., 1,5 dcl vody., 150 dkg hladkej múky., 6
celé vajcia.,
Krém
– celé vajce., ½ hery., 15 dkg práškového cukru., 2 zlaté
klasy., 1 – 2 l mlieka., 5 pl práškového cukru.,
Šľahačka
– 2 práškové šľahačky.,
15
dkg masti, 1,5 dcl vody necháme zovrieť, pridáme hladkú múku a
odstavíme. Postupne do cesta vmiešame po jednom vajci. Cesto
rozdelíme na tri časti a mokrou stierkou rozotrieme na už vopred
pripravené tri plechy. Stierku musíme mať stále mokrú. Plech
vymastíme masťou a zlejeme studenou vodu. Postupne pečieme pri 225
– 250 stupňovej teplote.
Krém
– Vajce ,heru a práškový cukor vymiešame do spenenia, pridáme
uvarený puding. Prvý plát cesta natrieme uvareným krémom a
prikryjeme druhým cestom. Tento natrieme vyšľahanou šľahačku z
dvoch práškových šľahačiek. Prikryjeme tretím plátom, ktorý
postriekame čokoládovou polevou. Krájame pilníkovým nožom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára