kuracie
mäso, cibuľa, slanina,
marináda:
3 PL sójovej omáčky, 1 PL bieleho vína, 1 L zázvoru, 1 L cukru,
1 L soli, 3 strúčiky cesnaku,
poleva:
2 PL sójovej omáčky, 2 PL medu,
Príloha
– brokolica,
biele korenie, soľ, vegeta, biele víno, cesnak,
Suroviny
na marinádu zmiešame, vložíme do nej mäso pokrájané na kocky a
2 hod. marinujeme. Mäso, cibuľu pokrájanú na kolieska, slaninu
pokrájanú na štvorce napichujeme na špajdľu. Takto pripravené
špízy potrieme polevou a grilujeme. Počas grilovania ho občas
potierame polevou.
Pokrájaný
cesnak speníme na oleji, pridáme predvarenú brokolicu rozobratú
na ružičky, korenie, vegetu, podlejeme vínom a podusíme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára