štvrtok 1. septembra 2016

Kubánske mäsové hašé (picadillo)

200 g hovädzieho mäsa., 50 g šunky alebo bravčového mäsa., 1 malá cibuľa., 1 zeleninová paprika., 2 lyžice oleja., 1 lyžička oregana., 2 lyžice rajčiakového pretlaku., 3 lyžice bieleho vína., mletá rasca., mleté čierne korenie., soľ.,
Mäso zomelieme dva razy. Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na oleji, za stáleho miešania pridáme mäso a pár minút popražíme. Pridáme ďalšie prísady a dusíme prikryté asi 30 minút. Občas premiešame. Podávame s dusenou ryžou alebo s uvarenými zemiakmi a so zeleninovými šalátmi.

(2 porcie / 1 porcia 1444 kJ – 345 kcal., B – 28,0 g., T – 24,5 g., S – 3,2 g)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára