sobota 3. septembra 2016

Kotlety z diviaka

600 g rebierok, 50 g masti, 100 g slaniny, 2 cibule, lyžička papriky, 2 lyžice rajčiakového pretlaku, 100 g v octe nakladaných hríbov, 2,5 dl smotany, 10 g múky, soľ, mleté čierne korenie
Rebierka nakrájame, naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, opaprikujeme a prudko opečieme na rozohriatej masti. Na panvici rozpražíme na kocky pokrájanú slaninu, vložíme osmažené kotlety, podlejeme ich vodou, pridáme rajčiakový pretlak a udusíme domäkka. Mäkkú divinu vyberieme, omáčku zahustíme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múku, pridáme nakrájané hríby a povaríme. Potom vložíme naspäť diviačie kotlety.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára