Olupane a umyte zemiaky postruhame na struhadle. Posolime a zmiesame s mukou. Plech dobre vymastime tukom. Lyzicou kladieme na plech kopky cesta a trochu ich roztlacime. Vrsky posypeme bryndzou a v horucej rure upecieme do ruzova.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 15. februára 2017
Zemiaková haruľa s bryndzou
1 kg zemiakov, 100 g hladkej muky, 200 g bryndze, tuk na vyprazanie, sol
Olupane a umyte zemiaky postruhame na struhadle. Posolime a zmiesame s mukou. Plech dobre vymastime tukom. Lyzicou kladieme na plech kopky cesta a trochu ich roztlacime. Vrsky posypeme bryndzou a v horucej rure upecieme do ruzova.
Olupane a umyte zemiaky postruhame na struhadle. Posolime a zmiesame s mukou. Plech dobre vymastime tukom. Lyzicou kladieme na plech kopky cesta a trochu ich roztlacime. Vrsky posypeme bryndzou a v horucej rure upecieme do ruzova.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára