Prednu cast zajaca dame do studenej osolenej vody, privedieme do varu a varime 30 minut. Potom pridame ocistenu mrkvu, zeler a mlade pory, okorenime mletym ciernym korenim a uvarime domakka. Vyvar precedime a maso vykostime. Anglicku slaninu pokrajame nadrobno, rozskvarime, pridame posekanu cibulu, zalejeme precedenym vyvarom a cevrenym vinom a nakoniec primiesame pokrajane maso a kusky zeleniny.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Zajačia polievka
predna cast zajaca, 1,25 l vody, sol, mrkvu, kusok zeleru, 2 mlade pory, mlete cierne korenie, 40 g anglickej slaniny, mala cibula, 1 dl cerveneho vina, petrzlenova vnat, cierny chlieb
Prednu cast zajaca dame do studenej osolenej vody, privedieme do varu a varime 30 minut. Potom pridame ocistenu mrkvu, zeler a mlade pory, okorenime mletym ciernym korenim a uvarime domakka. Vyvar precedime a maso vykostime. Anglicku slaninu pokrajame nadrobno, rozskvarime, pridame posekanu cibulu, zalejeme precedenym vyvarom a cevrenym vinom a nakoniec primiesame pokrajane maso a kusky zeleniny.
Prednu cast zajaca dame do studenej osolenej vody, privedieme do varu a varime 30 minut. Potom pridame ocistenu mrkvu, zeler a mlade pory, okorenime mletym ciernym korenim a uvarime domakka. Vyvar precedime a maso vykostime. Anglicku slaninu pokrajame nadrobno, rozskvarime, pridame posekanu cibulu, zalejeme precedenym vyvarom a cevrenym vinom a nakoniec primiesame pokrajane maso a kusky zeleniny.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára