Zadnu cast zajaca prespikujeme polovicou udenej slaniny a osolime. Zvysky slaniny pokrajame na male kocky a oprazime v rozohriatej masti. Pridame zajaca, ocistenu a pokrajanu cibulu, mrkvu, petrzlen a zeler, okorenime celym ciernym a novym korenim, bobkovym listom a tymianom, pokropime octom, polejeme masovym vyvarom a upecieme vo vyhriatej rure domakka. Upeceneho zajaca vyberieme a rozporcujeme. Z vypeku vyberieme koreniny, vypek aj so zeleninou trieme cez sito, pridame cukor, horcicu, kyslu smotanu a podla chuti okyslime citronovou stavou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Zajac na smotane
zadna cast zajaca, 100 g udenej slaniny, sol, lyzica masti, cibula, 2 mrkvy, petrzlen, pol zeleru, cierne a nove korenie, bobkovy list, tymian, lyzica octu, masovy vyvar, pol lyzicky cukru, lyzicka horcice, 2,5 kyslej smotany, citronova stava
Zadnu cast zajaca prespikujeme polovicou udenej slaniny a osolime. Zvysky slaniny pokrajame na male kocky a oprazime v rozohriatej masti. Pridame zajaca, ocistenu a pokrajanu cibulu, mrkvu, petrzlen a zeler, okorenime celym ciernym a novym korenim, bobkovym listom a tymianom, pokropime octom, polejeme masovym vyvarom a upecieme vo vyhriatej rure domakka. Upeceneho zajaca vyberieme a rozporcujeme. Z vypeku vyberieme koreniny, vypek aj so zeleninou trieme cez sito, pridame cukor, horcicu, kyslu smotanu a podla chuti okyslime citronovou stavou.
Zadnu cast zajaca prespikujeme polovicou udenej slaniny a osolime. Zvysky slaniny pokrajame na male kocky a oprazime v rozohriatej masti. Pridame zajaca, ocistenu a pokrajanu cibulu, mrkvu, petrzlen a zeler, okorenime celym ciernym a novym korenim, bobkovym listom a tymianom, pokropime octom, polejeme masovym vyvarom a upecieme vo vyhriatej rure domakka. Upeceneho zajaca vyberieme a rozporcujeme. Z vypeku vyberieme koreniny, vypek aj so zeleninou trieme cez sito, pridame cukor, horcicu, kyslu smotanu a podla chuti okyslime citronovou stavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára