Zajaca rozporcujeme a oprazime zo vsetkych stran na oleji. Ked je maso dozlata uprazene, vyberieme ho z rajnice a na miesto neho vlozime pokrajanu cibulu a cesnak. Oprazime ich a polozime osupane, pokrajane rajciny bez jadrovnikov, bylinky. Zalejeme vinom a 10 minut dusime na miernom plameni. Navrch ulozime kusky zajaca, osolime, okorenime a pod pokrievkou dusime 20 minut. Potom pridame olivy a citronovu stavu a dusime 20 minut. Podavame horuce, husto posypane petrzlenovou vnatou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Zajac ala Nice
zajac, pol pohara olivoveho oleja, 2 velke cibule, 1 kg rajcin, 2 struciky cesnaku, viazanicku bylin, stvrt litra sucheho bieleho vina, 2 tucky ciernych oliv, citron, sol, korenie
Zajaca rozporcujeme a oprazime zo vsetkych stran na oleji. Ked je maso dozlata uprazene, vyberieme ho z rajnice a na miesto neho vlozime pokrajanu cibulu a cesnak. Oprazime ich a polozime osupane, pokrajane rajciny bez jadrovnikov, bylinky. Zalejeme vinom a 10 minut dusime na miernom plameni. Navrch ulozime kusky zajaca, osolime, okorenime a pod pokrievkou dusime 20 minut. Potom pridame olivy a citronovu stavu a dusime 20 minut. Podavame horuce, husto posypane petrzlenovou vnatou.
Zajaca rozporcujeme a oprazime zo vsetkych stran na oleji. Ked je maso dozlata uprazene, vyberieme ho z rajnice a na miesto neho vlozime pokrajanu cibulu a cesnak. Oprazime ich a polozime osupane, pokrajane rajciny bez jadrovnikov, bylinky. Zalejeme vinom a 10 minut dusime na miernom plameni. Navrch ulozime kusky zajaca, osolime, okorenime a pod pokrievkou dusime 20 minut. Potom pridame olivy a citronovu stavu a dusime 20 minut. Podavame horuce, husto posypane petrzlenovou vnatou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára