Kralika rozporciujeme a opecieme dohneda na oleji. Vyberieme ho a vo vypeku usmazime pokrajanu cibulu a prelisovany cesnak. Pridame kralika. Zalejeme vinom, pridame natenko pokrajanu citronovu koru, osolime, okorenime a nakoniec pridame provensalske byliny. V zatvorenej prikrytej nadobe dusime asi hodinu a 10 minut. Este raz dochutime korenim a solou. Podavame s bielym chlebom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Dusený králik
1 kralik, 4 polievkove lyzice oleja, 1 cibula s vnatou, 3 struciky cesnaku, 1/4 l bieleho vina, 1 citron, sol, korenie, 2 cajove lyzicky provensalskych bylin
Kralika rozporciujeme a opecieme dohneda na oleji. Vyberieme ho a vo vypeku usmazime pokrajanu cibulu a prelisovany cesnak. Pridame kralika. Zalejeme vinom, pridame natenko pokrajanu citronovu koru, osolime, okorenime a nakoniec pridame provensalske byliny. V zatvorenej prikrytej nadobe dusime asi hodinu a 10 minut. Este raz dochutime korenim a solou. Podavame s bielym chlebom.
Kralika rozporciujeme a opecieme dohneda na oleji. Vyberieme ho a vo vypeku usmazime pokrajanu cibulu a prelisovany cesnak. Pridame kralika. Zalejeme vinom, pridame natenko pokrajanu citronovu koru, osolime, okorenime a nakoniec pridame provensalske byliny. V zatvorenej prikrytej nadobe dusime asi hodinu a 10 minut. Este raz dochutime korenim a solou. Podavame s bielym chlebom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára