Maso umyjeme, v celku vlozime do studenej vody a varime 1 hodinu. Potom pridame ocistenu cibulu, cele cierne korenie, klincek, ocistenu a pokrajanu mrkvu, zeler a mlade pory. Neskor pridame ocisteny karfiol rozobraty na ruzicky a uvarime do makka. Makke maso vyberieme na misu, pokrajame na platky a oblozime uvarenou zeleninou. Takto pripravene hovadzie maso mozeme podavat aj s roznymi omackami.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Varené hovädzie so zeleninou
400 g hovadzieho masa, sol, 1 cibula, 3 zrnka cierneho korenia, 1 klincek, 2 mrkvy, polovica zeleru, 2 mlade pory, 1 maly karfiol
Maso umyjeme, v celku vlozime do studenej vody a varime 1 hodinu. Potom pridame ocistenu cibulu, cele cierne korenie, klincek, ocistenu a pokrajanu mrkvu, zeler a mlade pory. Neskor pridame ocisteny karfiol rozobraty na ruzicky a uvarime do makka. Makke maso vyberieme na misu, pokrajame na platky a oblozime uvarenou zeleninou. Takto pripravene hovadzie maso mozeme podavat aj s roznymi omackami.
Maso umyjeme, v celku vlozime do studenej vody a varime 1 hodinu. Potom pridame ocistenu cibulu, cele cierne korenie, klincek, ocistenu a pokrajanu mrkvu, zeler a mlade pory. Neskor pridame ocisteny karfiol rozobraty na ruzicky a uvarime do makka. Makke maso vyberieme na misu, pokrajame na platky a oblozime uvarenou zeleninou. Takto pripravene hovadzie maso mozeme podavat aj s roznymi omackami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára