Z masa nakrajame 4 bifteky, ktore posolime a korenime. Na panvici rozpalime olej a bifteky na nom opecieme vzdy 5 minut na kazdej strane. Hotove bifteky vyberieme a dame na teple miesto. V oleji vyprazame krajceky chleba. Bifteky podavame na opecenom chlebe. Na vrch bifteka dame smotanovy syr, ktory sme rozmixovali s mliekom a solou. Podavame s rajcinovym salatom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Pikantný biftek
Pre 4 osoby: 500 g hovadzieho masa zo svieckovice, 1 strucik cesnaku, 1/2 cajovej lyzicky soli, stipka korenia, stipka muskatu, 1 lyzica kecupu, olej, 4 krajce chleba, 1 smotanovy syr, 3 lyzice mlieka, sol, korenie, rajcinovy salat
Z masa nakrajame 4 bifteky, ktore posolime a korenime. Na panvici rozpalime olej a bifteky na nom opecieme vzdy 5 minut na kazdej strane. Hotove bifteky vyberieme a dame na teple miesto. V oleji vyprazame krajceky chleba. Bifteky podavame na opecenom chlebe. Na vrch bifteka dame smotanovy syr, ktory sme rozmixovali s mliekom a solou. Podavame s rajcinovym salatom.
Z masa nakrajame 4 bifteky, ktore posolime a korenime. Na panvici rozpalime olej a bifteky na nom opecieme vzdy 5 minut na kazdej strane. Hotove bifteky vyberieme a dame na teple miesto. V oleji vyprazame krajceky chleba. Bifteky podavame na opecenom chlebe. Na vrch bifteka dame smotanovy syr, ktory sme rozmixovali s mliekom a solou. Podavame s rajcinovym salatom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára