Umyte maso a korenie dame do vriacej vody tak, aby maso bolo zaliate a nechame zakryte na slabom ohni varit. Odvar zalejeme a nechame v nom varit na male kocky pokrajanu mrkvu. K polouvarenej mrkve pridame na kusky pokrajane zemiaky a nadrobno pokrajanu cibulu. Odvar dovarime a zeleninu pretlacime cez sito na kasu. Podavame s rozpustenym maslom, petrzlenom a prekladame masom pokrajanym na rezne.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Hotpot-recept
600 g hovadzieho predneho masa, cele cierne korenie, 250 g mrkvy, 300 g zemiakov, 400 g cibule, 40 g masla, zelena petrzlenova vnat
Umyte maso a korenie dame do vriacej vody tak, aby maso bolo zaliate a nechame zakryte na slabom ohni varit. Odvar zalejeme a nechame v nom varit na male kocky pokrajanu mrkvu. K polouvarenej mrkve pridame na kusky pokrajane zemiaky a nadrobno pokrajanu cibulu. Odvar dovarime a zeleninu pretlacime cez sito na kasu. Podavame s rozpustenym maslom, petrzlenom a prekladame masom pokrajanym na rezne.
Umyte maso a korenie dame do vriacej vody tak, aby maso bolo zaliate a nechame zakryte na slabom ohni varit. Odvar zalejeme a nechame v nom varit na male kocky pokrajanu mrkvu. K polouvarenej mrkve pridame na kusky pokrajane zemiaky a nadrobno pokrajanu cibulu. Odvar dovarime a zeleninu pretlacime cez sito na kasu. Podavame s rozpustenym maslom, petrzlenom a prekladame masom pokrajanym na rezne.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára