Z vina, citronovej stavy, postruhanej cibule, majoranu, bobkoveho listu, korenia a soli pripravime marinadu a do nej na den vlozime na male platky pokrajanu pecen. Pred podavanim pecen z marinady vyberieme, opecieme na rozpalenom oleji, potom pridame marinadu a za staleho miesania dusime asi 4 minuty. Pred dokoncenim pridame roztlaceny banan a niekolko kvapiek citronovej stavy, premiesame a podavame s uvarenou ryzou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Teľacia pečeň na brazílsky spôsob
2 dl bieleho vina, 1 citron, 60 cibule, majoran, 1/2 bobkoveho listu, mlete cierne korenie, sol, 600 g telacej pecene, 80 g oleja, 1 banan
Z vina, citronovej stavy, postruhanej cibule, majoranu, bobkoveho listu, korenia a soli pripravime marinadu a do nej na den vlozime na male platky pokrajanu pecen. Pred podavanim pecen z marinady vyberieme, opecieme na rozpalenom oleji, potom pridame marinadu a za staleho miesania dusime asi 4 minuty. Pred dokoncenim pridame roztlaceny banan a niekolko kvapiek citronovej stavy, premiesame a podavame s uvarenou ryzou.
Z vina, citronovej stavy, postruhanej cibule, majoranu, bobkoveho listu, korenia a soli pripravime marinadu a do nej na den vlozime na male platky pokrajanu pecen. Pred podavanim pecen z marinady vyberieme, opecieme na rozpalenom oleji, potom pridame marinadu a za staleho miesania dusime asi 4 minuty. Pred dokoncenim pridame roztlaceny banan a niekolko kvapiek citronovej stavy, premiesame a podavame s uvarenou ryzou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára