Umyte maso nakrajame na rezance, dame na rozpaleny olej, pridame pokrajanu cibulu, rajciakovy pretlak, cervenu papriku a spolu dusime. Ked je maso makke, pridame leco, pokrajanu feferonku, okorenime a chvilu spolu podusime. Pred podavanim polievame smotanou a ozdobime hrebienkom oprazenej slaniny. Podavame s haluskami.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Hovädzie mäso na oleji
600 g hovadzieho zadneho, 80 g oleja, 80 g cibule, 100 g rajciakoveho pretlaku, mleta cervena paprika, 200 g leca, 1 feferon, mlete cierne korenie, 1 1/2 dl smotany 12%, 60 g slaniny
Umyte maso nakrajame na rezance, dame na rozpaleny olej, pridame pokrajanu cibulu, rajciakovy pretlak, cervenu papriku a spolu dusime. Ked je maso makke, pridame leco, pokrajanu feferonku, okorenime a chvilu spolu podusime. Pred podavanim polievame smotanou a ozdobime hrebienkom oprazenej slaniny. Podavame s haluskami.
Umyte maso nakrajame na rezance, dame na rozpaleny olej, pridame pokrajanu cibulu, rajciakovy pretlak, cervenu papriku a spolu dusime. Ked je maso makke, pridame leco, pokrajanu feferonku, okorenime a chvilu spolu podusime. Pred podavanim polievame smotanou a ozdobime hrebienkom oprazenej slaniny. Podavame s haluskami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára