Dobre odlezanu rostenku odblanime, umyjeme a osusime. Osolime, okorenime a nechame chvilu postat. Olej rozpalime a maso opecieme prudkopo oboch stranach. Opecene maso vlozime do vyhriatej rury a za obcasneho podlievania vlastnou stavou pecieme do makka. Pecieme asi 40 minut.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Roastbeef
600 g hovadzej rostenky, sol, mlete cierne korenie, 60 g oleja
Dobre odlezanu rostenku odblanime, umyjeme a osusime. Osolime, okorenime a nechame chvilu postat. Olej rozpalime a maso opecieme prudkopo oboch stranach. Opecene maso vlozime do vyhriatej rury a za obcasneho podlievania vlastnou stavou pecieme do makka. Pecieme asi 40 minut.
Dobre odlezanu rostenku odblanime, umyjeme a osusime. Osolime, okorenime a nechame chvilu postat. Olej rozpalime a maso opecieme prudkopo oboch stranach. Opecene maso vlozime do vyhriatej rury a za obcasneho podlievania vlastnou stavou pecieme do makka. Pecieme asi 40 minut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára