Upravene a zlahka naklepane rostenky prespikujeme platkami slaniny. Osolime, okorenime, potrieme kari korenim a nechame odlezat. Potom ich potrieme olejom a na rozpalenom roste opekame po oboch stranach 6 minut. Hotove rostenky polejeme rozpustenym maslom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Roštenka na rošte
600 g rostenky, 80 g slaniny, sol, mlete cierne korenie, kari korenie, 60 g oleja, 20 g masla
Upravene a zlahka naklepane rostenky prespikujeme platkami slaniny. Osolime, okorenime, potrieme kari korenim a nechame odlezat. Potom ich potrieme olejom a na rozpalenom roste opekame po oboch stranach 6 minut. Hotove rostenky polejeme rozpustenym maslom.
Upravene a zlahka naklepane rostenky prespikujeme platkami slaniny. Osolime, okorenime, potrieme kari korenim a nechame odlezat. Potom ich potrieme olejom a na rozpalenom roste opekame po oboch stranach 6 minut. Hotove rostenky polejeme rozpustenym maslom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára