Ocistene, umyte maso nakrajame na kusky, vlozime do misy a zalejeme moridlom, pripravenym z vody, octu, cibule, cesnaku, cukru, cierneho korenia, bobkoveho listu a soli. Maso nechame odlezat 12 hodin. Odlezane maso na rozpalenom oleji po oboch stranach opecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Srnčí šašlík
600 g srncieho stehna, voda, ocot, 120 g cibule, 20 g cesnaku, 20 g cukru, cele cierne korenie, bobkovy list, sol, 60 g oleja
Ocistene, umyte maso nakrajame na kusky, vlozime do misy a zalejeme moridlom, pripravenym z vody, octu, cibule, cesnaku, cukru, cierneho korenia, bobkoveho listu a soli. Maso nechame odlezat 12 hodin. Odlezane maso na rozpalenom oleji po oboch stranach opecieme.
Ocistene, umyte maso nakrajame na kusky, vlozime do misy a zalejeme moridlom, pripravenym z vody, octu, cibule, cesnaku, cukru, cierneho korenia, bobkoveho listu a soli. Maso nechame odlezat 12 hodin. Odlezane maso na rozpalenom oleji po oboch stranach opecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára