Maso umyjeme a prespikujeme pruzkami udenej slaniny z moridla, oprazime na masti, zeleninu, cibuľu, bobkový list a korenie. Posolime, podlejeme vodou a dusime. Makke maso vyberieme. Do stavy pridame smotanu, v ktorej sme rozmiesali muku, a povarime. Stavu pretrieme, vlozime do nej pokrajane maso a podla chuti okyslime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Diviak na smotane
1/2 kg masa zo stehna, 40 g masti, 30 g slaniny, cibula, 1/4 l kyslej smotany, 40 g hladkej muky, 80 gkorenovej zeleniny, mlete cierne korenie, bobkovy list, sol, ocot
Maso umyjeme a prespikujeme pruzkami udenej slaniny z moridla, oprazime na masti, zeleninu, cibuľu, bobkový list a korenie. Posolime, podlejeme vodou a dusime. Makke maso vyberieme. Do stavy pridame smotanu, v ktorej sme rozmiesali muku, a povarime. Stavu pretrieme, vlozime do nej pokrajane maso a podla chuti okyslime.
Maso umyjeme a prespikujeme pruzkami udenej slaniny z moridla, oprazime na masti, zeleninu, cibuľu, bobkový list a korenie. Posolime, podlejeme vodou a dusime. Makke maso vyberieme. Do stavy pridame smotanu, v ktorej sme rozmiesali muku, a povarime. Stavu pretrieme, vlozime do nej pokrajane maso a podla chuti okyslime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára