Maso umyjeme a pokrajame na rezne, ktore naklepeme, okorenime a opecieme na masti. Na zvysku masti oprazime nadrobno posekanu cibulu, pridame rezne, posolime, podlejeme vodou a dusime. Makke zaprasime mukou a povarime. Nakoniec prilejeme vino a nechame prejst varom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Srnčie rezne na víne
1/2 kg srncieho masa zo stehna, 80 g masti, 30 g cibule, sol, voda, mlete cierne korenie, 15 g hladkej muky, 1 dl cerveneho vina
Maso umyjeme a pokrajame na rezne, ktore naklepeme, okorenime a opecieme na masti. Na zvysku masti oprazime nadrobno posekanu cibulu, pridame rezne, posolime, podlejeme vodou a dusime. Makke zaprasime mukou a povarime. Nakoniec prilejeme vino a nechame prejst varom.
Maso umyjeme a pokrajame na rezne, ktore naklepeme, okorenime a opecieme na masti. Na zvysku masti oprazime nadrobno posekanu cibulu, pridame rezne, posolime, podlejeme vodou a dusime. Makke zaprasime mukou a povarime. Nakoniec prilejeme vino a nechame prejst varom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára