Maso pokrajame na rezne, naklepeme ich, osolime a okorenime. V kastroli opecieme slaninu pokrajanu na kocky a na nej spenime nadrobno posekanu cibulu. Pridame vajce a nechame stuhnut. Nakoniec zmes odstavime, pridame posekanu petrzlenovu vnat, posekane udene maso a ryzu. Zmes osolime a okorenime. Pripravene rezne potrieme sardelovou pastou a naplnime ich zmesou. Naplnime rezne zvinieme a zopneme ihlicami alebo kovovymi kruzkami. Zavitky prudko opecieme na oleji, pridame pokrajanu cibulu, podlejeme horucou vodou a dusime do zmaknutia. Makke zavitky vyberieme, stavu zaprasime mukou, podlejeme, povarime a precedime. Podla potreby stavu dochutime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Španielske vtáčky
1 kg hovadzieho masa zo stehna, sol, mlete cierne korenie, 80 g udenej slaniny, 100 g cibule, 1 vajce, petrzlenova vnat, 100 g vareneho udeneho masa, 60 g uvarenej ryze, sardelova pasta, 2 lyzice oleja, 1 lyzicka hladkej muky
Maso pokrajame na rezne, naklepeme ich, osolime a okorenime. V kastroli opecieme slaninu pokrajanu na kocky a na nej spenime nadrobno posekanu cibulu. Pridame vajce a nechame stuhnut. Nakoniec zmes odstavime, pridame posekanu petrzlenovu vnat, posekane udene maso a ryzu. Zmes osolime a okorenime. Pripravene rezne potrieme sardelovou pastou a naplnime ich zmesou. Naplnime rezne zvinieme a zopneme ihlicami alebo kovovymi kruzkami. Zavitky prudko opecieme na oleji, pridame pokrajanu cibulu, podlejeme horucou vodou a dusime do zmaknutia. Makke zavitky vyberieme, stavu zaprasime mukou, podlejeme, povarime a precedime. Podla potreby stavu dochutime.
Maso pokrajame na rezne, naklepeme ich, osolime a okorenime. V kastroli opecieme slaninu pokrajanu na kocky a na nej spenime nadrobno posekanu cibulu. Pridame vajce a nechame stuhnut. Nakoniec zmes odstavime, pridame posekanu petrzlenovu vnat, posekane udene maso a ryzu. Zmes osolime a okorenime. Pripravene rezne potrieme sardelovou pastou a naplnime ich zmesou. Naplnime rezne zvinieme a zopneme ihlicami alebo kovovymi kruzkami. Zavitky prudko opecieme na oleji, pridame pokrajanu cibulu, podlejeme horucou vodou a dusime do zmaknutia. Makke zavitky vyberieme, stavu zaprasime mukou, podlejeme, povarime a precedime. Podla potreby stavu dochutime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára