Hovadziu rostenku umyjeme, nakrajame na rezne a troska naklepeme. V horucom oleji po oboch stranach opecieme a vyberieme. Na oleji pridame ocistenu, nadrobno posekanu cibulu, nechame ju spenit, pridame papriku, pomletu rascu, majoran, mlete cierne korenie, opecene rostenky, sol, trosku podlejeme horucou vodou a prikryte dusime. Ked su rostenky takmer udusene, pridame ocistene surove zemiaky pokrajane na kocky, este podlejeme a prikryte udusime do makka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Roštenka dusená so zemiakmi
400 g hovadzej rostenky, 60 g oleja, 100 g cibule, 1 lyzicku cervenej papriky, rasca, majoran, mlete cierne korenie, sol, 600 g zemiakov
Hovadziu rostenku umyjeme, nakrajame na rezne a troska naklepeme. V horucom oleji po oboch stranach opecieme a vyberieme. Na oleji pridame ocistenu, nadrobno posekanu cibulu, nechame ju spenit, pridame papriku, pomletu rascu, majoran, mlete cierne korenie, opecene rostenky, sol, trosku podlejeme horucou vodou a prikryte dusime. Ked su rostenky takmer udusene, pridame ocistene surove zemiaky pokrajane na kocky, este podlejeme a prikryte udusime do makka.
Hovadziu rostenku umyjeme, nakrajame na rezne a troska naklepeme. V horucom oleji po oboch stranach opecieme a vyberieme. Na oleji pridame ocistenu, nadrobno posekanu cibulu, nechame ju spenit, pridame papriku, pomletu rascu, majoran, mlete cierne korenie, opecene rostenky, sol, trosku podlejeme horucou vodou a prikryte dusime. Ked su rostenky takmer udusene, pridame ocistene surove zemiaky pokrajane na kocky, este podlejeme a prikryte udusime do makka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára