Maso prespikujeme slaninou a prudko opecieme na oleji. Do vypeku dame cibulu a pokrajanu zeleninu. Do zakladu vlozime maso, osolime, okorenime, podlejeme horucou vodou, pridame ocot a prikryte dusime. Makke maso vyberieme a stavu zahustime zatrepkou so smotanou, muky a horcice. Povarie. Vsetko pretrieme cez sito a do hotovej omacky vlozime posekane huby. Podavame s ryzou, knedlou alebo zemiakmi.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Hovädzie mäso so sterilizovanými hubami
600 g hovadzieho masa zo stehna, 50 g slaniny, 40 g masla alebo oleja, 1 cibula, 150 g korenovej zeleniny, sol, mlete cierne korenie, ocot, 2,5 dl smotany, 40 g hladkej muky, horcica, 100 g sterilizovanych hub
Maso prespikujeme slaninou a prudko opecieme na oleji. Do vypeku dame cibulu a pokrajanu zeleninu. Do zakladu vlozime maso, osolime, okorenime, podlejeme horucou vodou, pridame ocot a prikryte dusime. Makke maso vyberieme a stavu zahustime zatrepkou so smotanou, muky a horcice. Povarie. Vsetko pretrieme cez sito a do hotovej omacky vlozime posekane huby. Podavame s ryzou, knedlou alebo zemiakmi.
Maso prespikujeme slaninou a prudko opecieme na oleji. Do vypeku dame cibulu a pokrajanu zeleninu. Do zakladu vlozime maso, osolime, okorenime, podlejeme horucou vodou, pridame ocot a prikryte dusime. Makke maso vyberieme a stavu zahustime zatrepkou so smotanou, muky a horcice. Povarie. Vsetko pretrieme cez sito a do hotovej omacky vlozime posekane huby. Podavame s ryzou, knedlou alebo zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára