Nadrobno posekanu vnat trochu poprazime na masle, pridame namocene a vytlacene zemle, vajce, sol a korenie. Premiesame a naplnime holuby. Otvor zasijeme. Naplnene holuby dame na mast, podlejeme vodou a pecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Plnený holub
2 mlade holuby, 2 zemle, 20 g masla, 40 g masti, vajce, mlete cierne korenie, sol, petrzlenova vnat, voda
Nadrobno posekanu vnat trochu poprazime na masle, pridame namocene a vytlacene zemle, vajce, sol a korenie. Premiesame a naplnime holuby. Otvor zasijeme. Naplnene holuby dame na mast, podlejeme vodou a pecieme.
Nadrobno posekanu vnat trochu poprazime na masle, pridame namocene a vytlacene zemle, vajce, sol a korenie. Premiesame a naplnime holuby. Otvor zasijeme. Naplnene holuby dame na mast, podlejeme vodou a pecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára