Maso pokrajame nadrobno, pridame struhanku, vajcia, sol, postruhanu citronovu koru, masovy vyvar alebo vodu, trocha jablkovej stavy a vsetko spolu vypracujeme. Masovu zmes vlozime do vymastenej ohnovzdornej misy, oblozime platkami slaniny a upecieme v horucej rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Paštéty z diviny
400 g vareneho masa z diviny, 100 g struhanky, 2 vajcia, sol, postruhana citronova kora, masovy vyvar, jablkova stava, 50 g slaniny
Maso pokrajame nadrobno, pridame struhanku, vajcia, sol, postruhanu citronovu koru, masovy vyvar alebo vodu, trocha jablkovej stavy a vsetko spolu vypracujeme. Masovu zmes vlozime do vymastenej ohnovzdornej misy, oblozime platkami slaniny a upecieme v horucej rure.
Maso pokrajame nadrobno, pridame struhanku, vajcia, sol, postruhanu citronovu koru, masovy vyvar alebo vodu, trocha jablkovej stavy a vsetko spolu vypracujeme. Masovu zmes vlozime do vymastenej ohnovzdornej misy, oblozime platkami slaniny a upecieme v horucej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára