Na oleji zapenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame na kocky pokrajane maso, osolime, okorenime, podlejeme vodou a prikryte dusime. K polomakkemu masu pridame na rezance pokrajanu mrkvu, zeler, kel a spolu dusime do makka. Nakoniec pridame rozotrety cesnak. Podavame s varenymi zemiakmi.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Diviak na zelenine
60 g oleja, 100 g cibule, 400 g masa z diviaka, sol, mlete cierne korenie, 100 g mrkvy, 100 g zeleru, 100 g kelu, 30 g cesnaku
Na oleji zapenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame na kocky pokrajane maso, osolime, okorenime, podlejeme vodou a prikryte dusime. K polomakkemu masu pridame na rezance pokrajanu mrkvu, zeler, kel a spolu dusime do makka. Nakoniec pridame rozotrety cesnak. Podavame s varenymi zemiakmi.
Na oleji zapenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame na kocky pokrajane maso, osolime, okorenime, podlejeme vodou a prikryte dusime. K polomakkemu masu pridame na rezance pokrajanu mrkvu, zeler, kel a spolu dusime do makka. Nakoniec pridame rozotrety cesnak. Podavame s varenymi zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára