Na masti speníme cibuľu, pridáme papriku a pokrájané mäso, popražíme a pridáme pokrájané údené mäso, korenie a dusíme. Počas dusenia občas podlejeme horúcou vodou. Keď je mäso mäkké, posypeme ho strúh.syrom a odložíme. Mäso so syrom už nevaríme. Podávame s jemnými haluškami, rezancami, makarónmi, špagetami, ryžou, tarhoňou alebo zemiakmi.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 12. februára 2017
Mexický guláš-recept
360 g hov.mäsa, 200 g údeného mäsa, 1 PL masti, 1 cibuľu, papriku, korenie, 50 g údeného syra, soľ
Na masti speníme cibuľu, pridáme papriku a pokrájané mäso, popražíme a pridáme pokrájané údené mäso, korenie a dusíme. Počas dusenia občas podlejeme horúcou vodou. Keď je mäso mäkké, posypeme ho strúh.syrom a odložíme. Mäso so syrom už nevaríme. Podávame s jemnými haluškami, rezancami, makarónmi, špagetami, ryžou, tarhoňou alebo zemiakmi.
Na masti speníme cibuľu, pridáme papriku a pokrájané mäso, popražíme a pridáme pokrájané údené mäso, korenie a dusíme. Počas dusenia občas podlejeme horúcou vodou. Keď je mäso mäkké, posypeme ho strúh.syrom a odložíme. Mäso so syrom už nevaríme. Podávame s jemnými haluškami, rezancami, makarónmi, špagetami, ryžou, tarhoňou alebo zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára