štvrtok 16. februára 2017

Mäsový bochník so syrom

300 g bravcoveho masa z pliecka, 300 g hovadzieho masa, 1 cibulu, 200 g tvrdeho syra, 3 vajcia, posekanu petrzlenovu vnat, sol, vegetu, mlete cierne korenie, mletu cervenu papriku, 1 lyzicu horcice, 3-4 lyzice kecupu, 2 struciky cesnaku, 5-6 lyzic struhanky, olej
Maso umyjeme a spolu s ocistenou cibulou zomelieme. Pridame nahrubo postruhany syr, vajcia, petrzlenovu vnat, sol, vegetu, mletu cervenu papriku, mlete cierne korenie, horcicu, kecup a rozotrety cesnak. Hmotu dobre premiesame a zahustime struhankou. Formu na srnci chrbat vylozime alobalom, ktory potrieme olejom a natlacime do nej masovu hmotu. Alobal uzavrieme. Pecieme v horucej rure asi 30 minut. Potom alobal rozbalime a dalej pecieme asi 15-20 minut. Bochnik po upeceni nechame mierne vychladnut, potom ho z formy vyklopime a pokrajame na platky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára