Bravcove pliecko pokrajame na rezne a dame do oleja dusit s ocistenou, na kocky pokrajenou zeleninou a cibulou. Po hodine maso vyberieme a potrieme sardelovou pastou, horcicou a rajciakovym pretlakom. Makke udusene maso vyberieme, do stavy prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiesali muku, povarime a precedime. Zeleninu pretrieme cez sito, do stavy pridame cukor podla chuti a citronovu stavu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 16. februára 2017
Bravčové mäso po čínsky
600 g bravcoveho pliecka, 40 g oleja, 80 g korenovej zeleniny, 50 g cibule, 10 g sardelovej pasty, 10 g horcice, 20 g rajciakoveho pretlaku, 2 dl smotany, 20 g hladkej muky, cukor, citronova stava
Bravcove pliecko pokrajame na rezne a dame do oleja dusit s ocistenou, na kocky pokrajenou zeleninou a cibulou. Po hodine maso vyberieme a potrieme sardelovou pastou, horcicou a rajciakovym pretlakom. Makke udusene maso vyberieme, do stavy prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiesali muku, povarime a precedime. Zeleninu pretrieme cez sito, do stavy pridame cukor podla chuti a citronovu stavu.
Bravcove pliecko pokrajame na rezne a dame do oleja dusit s ocistenou, na kocky pokrajenou zeleninou a cibulou. Po hodine maso vyberieme a potrieme sardelovou pastou, horcicou a rajciakovym pretlakom. Makke udusene maso vyberieme, do stavy prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiesali muku, povarime a precedime. Zeleninu pretrieme cez sito, do stavy pridame cukor podla chuti a citronovu stavu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára