Maso umyjeme a nakrajame styri rezne, potrieme pretlacenym cesnakom, osolime, okorenime a na rozpalenom oleji opekame do zlatista po oboch stranach. Maso vyberieme, nadrobno pokrajame cibulu a papriku, dame na panvicu a dusime 10 minut. Potom pridame na stvrtky nakrajane rajciaky. Po kratkom duseni maso oblozime zeleninou a podavame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 16. februára 2017
Mexické rezne
600 g bravcoveho stehna, 50 g cesnaku, sol, mlete cierne korenie, 70 g oleja, 60 g cibule, 60 g zeleninovej papriky, 60 g rajciakov
Maso umyjeme a nakrajame styri rezne, potrieme pretlacenym cesnakom, osolime, okorenime a na rozpalenom oleji opekame do zlatista po oboch stranach. Maso vyberieme, nadrobno pokrajame cibulu a papriku, dame na panvicu a dusime 10 minut. Potom pridame na stvrtky nakrajane rajciaky. Po kratkom duseni maso oblozime zeleninou a podavame.
Maso umyjeme a nakrajame styri rezne, potrieme pretlacenym cesnakom, osolime, okorenime a na rozpalenom oleji opekame do zlatista po oboch stranach. Maso vyberieme, nadrobno pokrajame cibulu a papriku, dame na panvicu a dusime 10 minut. Potom pridame na stvrtky nakrajane rajciaky. Po kratkom duseni maso oblozime zeleninou a podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára