Maso nakrajame na kocky, osolime, rychlo oprazime na oleji, pridame nakrajanu cibulu a za obcasneho podlievania vyvarom z masoxu dusime. Stavu nechame vydusit na tuk, zaprasime mukou a zalejeme horucou vodou tak, aby bolo maso ponorene. Pridame ocistenu a pokrajanu fazulku a dusime do makka. Podavame so zemiakmi.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Hovädzie so zelenou fazuľkou
600 g hovadzieho masa zo stehna, 2 cibule, 20 g hladkej muky, olej, 500 g zeleneho hraska, sol, masox
Maso nakrajame na kocky, osolime, rychlo oprazime na oleji, pridame nakrajanu cibulu a za obcasneho podlievania vyvarom z masoxu dusime. Stavu nechame vydusit na tuk, zaprasime mukou a zalejeme horucou vodou tak, aby bolo maso ponorene. Pridame ocistenu a pokrajanu fazulku a dusime do makka. Podavame so zemiakmi.
Maso nakrajame na kocky, osolime, rychlo oprazime na oleji, pridame nakrajanu cibulu a za obcasneho podlievania vyvarom z masoxu dusime. Stavu nechame vydusit na tuk, zaprasime mukou a zalejeme horucou vodou tak, aby bolo maso ponorene. Pridame ocistenu a pokrajanu fazulku a dusime do makka. Podavame so zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára