sobota 18. februára 2017

Hovädzie rezne

600 g hovadzieho masa zo stehna, sol, mlete cierne korenie, struhanka, 2 vajcia, olej na opekanie, 1 lyzica masla, 2 lyzice masti, 1 lyzica horcice, 3 lyzice kecupu, 2 dl vody, vegeta
Z masa narezeme 4 rezne, ktore osolime, okorenime a obalime v struhanke. Tlcikom na maso struhanku opatrne vklepeme do reznov. Takto pripravene rezne namocime do rozhabarkovanych vajec, prudko ich opecieme na rozpalenom oleji po oboch stranach. V kuchte roztopime maslo, pridame mast, horcicu, kecup, dobre premiesame, podlejeme vodou, prichutime vegetou a mletym ciernym korenim. Do omacky vlozime opecene rezne a dusime asi 20 minut. Podavame s opekanymi zemiakmi alebo ryzou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára