Z masa narezeme 4 rezne, ktore osolime, okorenime a obalime v struhanke. Tlcikom na maso struhanku opatrne vklepeme do reznov. Takto pripravene rezne namocime do rozhabarkovanych vajec, prudko ich opecieme na rozpalenom oleji po oboch stranach. V kuchte roztopime maslo, pridame mast, horcicu, kecup, dobre premiesame, podlejeme vodou, prichutime vegetou a mletym ciernym korenim. Do omacky vlozime opecene rezne a dusime asi 20 minut. Podavame s opekanymi zemiakmi alebo ryzou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Hovädzie rezne
600 g hovadzieho masa zo stehna, sol, mlete cierne korenie, struhanka, 2 vajcia, olej na opekanie, 1 lyzica masla, 2 lyzice masti, 1 lyzica horcice, 3 lyzice kecupu, 2 dl vody, vegeta
Z masa narezeme 4 rezne, ktore osolime, okorenime a obalime v struhanke. Tlcikom na maso struhanku opatrne vklepeme do reznov. Takto pripravene rezne namocime do rozhabarkovanych vajec, prudko ich opecieme na rozpalenom oleji po oboch stranach. V kuchte roztopime maslo, pridame mast, horcicu, kecup, dobre premiesame, podlejeme vodou, prichutime vegetou a mletym ciernym korenim. Do omacky vlozime opecene rezne a dusime asi 20 minut. Podavame s opekanymi zemiakmi alebo ryzou.
Z masa narezeme 4 rezne, ktore osolime, okorenime a obalime v struhanke. Tlcikom na maso struhanku opatrne vklepeme do reznov. Takto pripravene rezne namocime do rozhabarkovanych vajec, prudko ich opecieme na rozpalenom oleji po oboch stranach. V kuchte roztopime maslo, pridame mast, horcicu, kecup, dobre premiesame, podlejeme vodou, prichutime vegetou a mletym ciernym korenim. Do omacky vlozime opecene rezne a dusime asi 20 minut. Podavame s opekanymi zemiakmi alebo ryzou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára